La Collada i Sis Camins.Tres décades de toros

Aquesta tarda comença el primer dels tres espectacles taurins que estan anunciats a la Collada i Sis Camins, una urbanització molt propera a la localitat de Vilanova i la Geltrú, que compta amb una placeta de caràcter desmuntable, propietat de la penya taurina local. L’origen dels seus espectacles taurins es remunta a principis de la dècada dels anys vuitanta, gràcies a l’encomiable tasca de Rafael Alfaro Sánchez, que un dia també va intentar l’aventura del toreig. Va ser el fundador de la penya taurina local. Aquesta entitat està presidida, actualment, per l’exemplar aficionada Coral de la Osa. A la seva empresa de serralleria va dissenyar Alfaro, amb gran entusiasme, l’esmentada placeta, conjugant materials com el ferro i la xapa.

Les festes que tindran lloc aquest cap de setmana i el dissabte que ve són els següents:

Dissabte, 23 de juliol. Primera part: actuació de l’alumne de l’Escola Taurina de Catalunya Antonio Tobaruela. Segona part: Corredisses de vaquetes.

Diumenge, 24 de juliol. Primera part: actuació dels alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya Abel Robles i Carlos Martínez. Segona part: Corredisses de vaquetes.

Dissabte, 30 de juliol: Tradicional festival de toreros veterans en què formaran part Miguel Vera, Rafael Alfaro, Fernando Gràcia, José Martínez “El Sevi” i els alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya Jonathan Dublino i Alejandro de Benito. A continuació, corredisses de vaquetes.

Molta sort per a tots i que el temps i els novells acompanyi en els festejos programats!

2 comentarios en “La Collada i Sis Camins.Tres décades de toros

  1. Este es un canal bueno para comunicarnos,la lástima es que nadie dice nada,se ha suspendido y he hecho el viaje en balde..en fin…..se supone que era a las ¿19 horas?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.