L’escriptor Nicolás Sampedro impartirà una conferència taurina al Club Empel

El Club Empel acollirà una cita ineludible per als amants de la cultura taurina aquest dimecres. L’escriptor Nicolás Sampedro, reconegut per la seva vasta obra sobre la tauromàquia, oferirà una tertúlia sota el títol “Tauromaquia: futuro o nostalgia”.

La conferència de Sampedro promet plantejar un interessant debat sobre la vigència i l’evolució de la tauromàquia en la societat contemporània, així com convidar a la reflexió sobre si la festa dels toros continua essent una part vital de la identitat cultural o si, per contra, s’ha convertit en un record nostàlgic d’èpoques passades.

Sampedro, ha presentat recentment a la plaça de toros de Las Ventas la seva última novel·la titulada «Dieciséis años sin Desperdicios», la segona entrega de El Aventorero, destacada per combinar rigor històric amb una narrativa apassionada.

La tertúlia tindrà lloc a les 19:30h, el proper dimecres, 19 de juny, al Club Empel (carrer Camp, 17, Barcelona), i està oberta a tothom sota una entrada de 3€ que inclou una consumició. Després de la xerrada, s’obrirà un torn de preguntes per tal que els assistents puguin interactuar amb l’escriptor i expressar les seves opinions.

Foto: Josele Martín