Enrique Guillén canvia l’or per la plata

El torero Enrique Guillén ha decidit abandonar l’escalafó de matadors de toros, motivat per la falta de contractes. “No he tornat a estar anunciat des que vaig prendre l’alternativa, ni tan sols a Barcelona, on tenia esperances d’haver actuat l’any passat. Va ser dur no veure’m anunciat en la meva plaça “, diu Guillén, que afirma que “no he tingut més remei per poder seguir lligat al món del toro de fer-me banderiller, encara que ho compaginaré amb altres facetes en les quals també tinc posades moltes il.lusions“.

Vaig a acompanyar el noveller català Alejandro de Benito, com apoderat, de fet ja té signades diverses novelladas. M’il.lusiona ajudar a un jove que té bones condicions“. També provarà sort com a empresari: “Estic en contacte amb diverses places petites per obrir-me pas en aquesta faceta. Crec que aviat podré donar bous per la zona d’Aragó.

Enrique Guillén, de 25 anys, va prendre l’alternativa el 16 d’agost de 2009 a la Monumental de Barcelona, de mans de Luis Bolívar i actuant El Payo com a testimoni, i en l’actualitat es l’últim destre català en doctorar-se. Desde vadebraus.com, li desitgem sort en les seves noves aventures taurines.

4 comentarios en “Enrique Guillén canvia l’or per la plata

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.