José Tomás torna a torejar. Torna a viure

José Tomás ha tornat a torejar. Després del contratemps sofert a Aguascalientes el 23 d’abril de 2010, el destre de Galapagar s’ha tornat a posar davant d’un animal, concretament d’una vaca. Va passar el passat dissabte i de nou avui dilluns. En declaracions a EFE del seu metge Rogelio Pérez Cano “ha tornat a torejar, i tot i que encara haurà de passar un temps per a la seva recuperació definitiva, el que està aconseguint és sorprenent, i per descomptat molt esperançador”. 

José Tomás ha torejat, i això per si sol és una gran notícia. Ho ha fet en el camp en faenas de tentadero. Els dos tentaderos no s’han plantejat a l’ús, no s’han fet en funció de les exigències de les vaques, no, ja que es tractava d’un exercici adequat a la seva situació actual, un complement a la seva teràpia rehabilitadora“. Per al doctor no hi ha dubtes: “El torero ha respost de manera immillorable”.També ha parlat de l’estat de la cama afectada: “Funciona bé, molt bé. Estem d’enhorabona, per descomptat més a prop i més segurs de poder veure-ho una altra vegada davant del toro. Però la incògnita la aclarirà el temps “.

Però tot i els bons resultats, Rogelio Pérez afirma: “Ja és prou amb el que portem fins ara! Després de sortir d’aquell ‘precipici’, i tornar a la vida, José Tomás ha recorregut un important camí, aquest que l’ha portat al camp. Manca caminar ara fins a la plaça. Però pot ser que sigui fins i tot una distància més curta, segons s’està donant la seva evolució “.

Tot l’entorn de José Tomás sembla tenir clar que no hi haurà precipitació ni presses. Per al seu metge “la recuperació ha de ser al cent per cent abans de l’alta mèdica. Només quan estigui en condicions d’exercir la professió de matador de toros, és a dir, després de matar un toro amb absoluta solvència, sense la mínima minva en l’estil i concepció que té del toreig, llavors anirà una altra vegada irremissiblement per endavant. Això que quedi ben clar. Tomás sap bé de la seva responsabilitat, i no es pot defraudar a ningú, per res “.

Sense cap mena de dubte, una gran notícia per a la temporada que acaba de començar i en especial per al crucial any taurí català. I per tan esperada, apunta el doctor Rogelio Pérez: “Aquesta felicitat que vivim en el seu entorn ha d’arribar també a tanta gent que està pendent de la seva recuperació i projectes. Per això ho expliquem “.

4 comentarios en “José Tomás torna a torejar. Torna a viure

  1. Segun rumores con cierto fundamento, en junio o julio estara en su plaza, es decir su casa BARCELONA, esta aficion lo estaremos esperando una vez mas con todo el papel AGOTADO, y el mundo empresarial frotandose las manos…para que luego pongan en duda quien es el nº1 creo que no habra duda alguna, en Barcelona y todas las plazas del mundo Jose Tomas acabara con todo el papel y la reventa por las nuves.
    Hago esta reflexion porque la prensa esta temporada pasada y en esta solo se habla del G10…que duda cabe que son los mejores, pero para mi hay un G1 y UNICO QUE EMPIEZA Y ACABA CON JOSE TOMAS es decir para mi lo definiria como el G10+1 SIN NINGUNA DUDA. Desear de todo corazon ver a Jose Tomas en nuestra Monumental y a ser posible con TV en abierto, pues sera una oportunidad unica para demostrar al mundo entero que la aficion catalana sigue viva y es de las mejores del mundo…A PESAR DE LOS PESARES. Espero que Salvador Boix, Boadella, Sabina, Serrat, Amigo y otros allegados al maestro le puedan seducir que esta transmision es DE IMPERIOSA NECESIDAD. Y el cartel si puede ser JUAN MORA-JOSE TOMAS Y MORANTE. ¿QUIEN DA MAS…?

  2. La lucha y la constancia siempre tienen premio!!! Tenemos mucho q aprender de ti, como siempre eres un ejemplo para todos y estarás aquí luchando por tu afición!!!! Te esperamos!!! Te soñamos…. Y pronto volverás.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.