La Fundación del Toro de Lidia crea el capítol de Tarragona

El proper divendres, 6 de desembre, naixerà el capítol de Tarragona de la Fundación del Toro de Lidia (FTL), en un acte que se celebrarà a la ramaderia de José Mur (Alfara de Carles) amb presència de Victorino Martín, president de la FTL.

Els capítols de la Fundación representen un moviment imprescindible en la defensa de la tauromàquia en cada província. El seu objectiu és aglutinar i representar a la societat afí als toros, millorant la seva capacitat de resposta a nivell local. Cada capítol està format per persones de reconegut prestigi professional o com a aficionat, individus que representen a la societat civil i que estan compromesos en crear aquest moviment social. Actualment ja existeixen grups de treball a Màlaga, Albacete, Pontevedra, Salamanca, Cantabria, Badajoz i Granada.

L’acte començarà a les 10:30h amb la presentació del capítol, on els responsables de la Fundación exposaran el seu projecte; es continuarà amb unes activitates camperes previstes per a les 12:30h i es finalitzarà la jornada amb un dinar que té un preu de 28€ i pel qual s’ha de reservar trucant al 666103722.

Un comentario en “La Fundación del Toro de Lidia crea el capítol de Tarragona

  1. Buenas noches nosotros estaremos alli somo aficionados y nos gustaria que todo esto siguiera paradelante ojala sea asi nosotros ponemos nuestro granito de arena

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.