La tertúlia de la Unió

El divendres passat es va celebrar el segon sopar-tertulia organitzat per UTYAC. La jove associació vol reunir-se cada primer divendres de mes amb la idea de mantenir el contacte entre tots els aficionats, i per passar una bona estona parlant de toros, tot aportant noves idees e iniciatives que es podrien dur a terme entre l’afició catalana.

Cal destacar que entre les iniciatives proposades pels assistents, es gairebé confirmada la sortida de l’associació per a veure els toros a la plaça de Ceret, ja que la seva proximitat amb Catalunya i la bona rebuda per l’afició i empresa francesa, fan factible el retorn aquest any. Les propostes per a veure toros en d’altres places, compliquen més l’organització sobretot per la distància amb Barcelona.

Una iniciativa que va ser molt ben rebuda, tot i que depèn molt de la participació dels qui pugin estar interessats, es la possibilitat d’organitzar un curs de toreig de saló en unes instal·lacions adients, amb una sortida amb pràctica final a una ramaderia de toros catalana.

Un comentario en “La tertúlia de la Unió

  1. seria una cosa magnifica lodel toreo para aficionados practicos, por mi ya teneis uno, no soy de utyac pero puedo formar parte igual??

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.