L’Escola Taurina de Catalunya anuncia els seus pròxims compromisos

Després de superar amb èxit els primers compromisos de la temporada, l’Escola Taurina de Catalunya intensifica la preparació de cara a les dates importants que tenen els alumnes més avantatjats aquest estiu.

Mario Vilau, Hugo Casado, Alba Caro i Marcos Adame estan tots anunuciats, com a mínim, en un festeig en els pròxims 30 dies.

  • Albacete, 10 de juny. Alba Caro participarà en un certamen de classes pràctiques, torejant novells de Chospes i Iruelo. Compartirà cartell amb Bruno Martínez, Santi García, Luis Seguí, José Luis “Morenito” i Blas Márquez.

  • Mira (Cuenca), 10 de juny. Mario Vilau estarà present a les festes del Corpus d’aquesta localitat de Cuenca on torejarà un novell de Juan Vicente Mora. Hi actuaran també Daniel Moset i Bruno Gimeno.

  • Barbastro (Huesca), 18 de juny. Hugo Casado està anunciat juntament amb Jorge Mallén, Ignacio Boné i Héctor Marco per matar 4 novells de Santa Fe Martón en format de classe pràctica.

  • 25 de juny, Vinaròs (Castelló). Mario Vilau torna a la plaça on va tallar dues orelles al mes d’abril. La novellada sense picadors serà un concurs ramader entre Flores Albarrán, Sorando, Buenaventura, Martín Campos i Palancares. La mataran Tomás Campos, Antonio Fluxá, Mario Vilau, José Almagro i Iker de Virgilio.

  • 8 de juliol, Torrebeleña (Guadalajara). Marcos Adame participarà en una classe pràctica, en un cartell encara per confirmar.

Més endavant, es podran anunciar més dates que encara no són oficials, que se sumaran a una il•lusionant temporada per a l’Escola Taurina de Catalunya.

Foto de portada: Manuel Medir