L’Escola Taurina de Catalunya es prepara pels propers compromisos

Els alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya segueixen preparant-se de cara als compromisos que tindran pròximament.

Demà mateix, 20 d’abril, Marcos Adame participarà al IV Desafío Nacional de Escuelas Taurinas Ciudad de Coria. En la tempta classificatòria competirà amb alumnes de Salamanca, Navas del Rey, Valencia, Camas i França. Es torejaran vaques de La Herguijuela. La final es disputarà el 22 de juny amb animals de les ramaderies Enrique Serrano, Peñas Blancas, La Herguijuela i López Guibaja. Aquesta temporada, Adame ja ha actuat al certamen de Ledesma i al bolsín Primavera de la Tauromachie a França.

El proper 1 de maig, Hugo Casado i Marcos Adame torejaran la gran final del certamen taurí d’Alcudia de Guadix. El ramat serà de Ramos Valle Hermanos i compartiran cartell amb Ernesto Lorenzo (Motril), Blas Márquez (Jaén), Gustavo Martos (Motril) i Pablo Fernández (Atarfe). Els novellers catalans han sigut convidats en motiu al 20è aniversari de l’Escola Taurina de Catalunya.

Casado també participarà al Bolsín Taurino La Rioja, que torna després de quatre temporades sense celebrar-se. Els novellers Roberto Martín (Mar de Nubes), Patricia Sacristán (Palencia), Javier Cuartero (Alicante), Julio Méndez (Badajoz) i Hugo es mediran amb ramat de Lumbreras.

Pel que respecta a Mario Vilau, torejarà una novellada de Roque Jiménez el diumenge 19 de maig a Abrucena. Obrirà cartell el rellonejador Ferrer Martín i també actuarà el noveller sense picadors Ignacio Candelas. Serà la segona novellada de la temporada després de matar amb nota una novellada de Cristina Huertas a Villaseca de la Sagra, en el marc de l’Alfarero de Plata.