Serafín Marín torna a les places amb una corrida de Miura

El destre català Serafín Marín tornarà a vestir-se de llums el proper 15 d’agost a San Lorenzo de la Parrilla (Cuenca) on actuarà com a testimoni de la cerimònia d’alternativa d’Alberto Pozo. El padrí serà Javier Castaño i junts estoquejaran una corrida de Miura.

Aquest suposarà el seu 6è compromís davant dels toros de Zahariche. La primera vegada va ser al 2011 a la fira de San Fermín de Pamplona amb José Luis Moreno i Rafaelillo. La temporada següent va matar dos bous més. El primer a la Maestranza de Sevilla on només en va torejar un ja que el seu primer oponent el van substituir per un sobrer de Conde de la Maza. L’altre va ser a la fira de la Magdalena de Castellón en un desafiament ramader entre Miura i Cuadri. Els dos darrers enfrentaments amb aquesta temuda ramaderia van arribar als San Isidros de 2014 i 2015.

Marín no estava anunciat en una corrida des del 15 d’agost de 2018 a Briviesca (Burgos), l’única que va matar aquella temporada. En aquella ocasió els toros va ser d’Antonio Bañuelos i des de llavors només ha torejat festivals.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.