Tarde triomfal a Muro (Mallorca)

 

Plaça de Toros de Muro (Mallorca) Espectacle taurí mixte. Amb la plaça casi plena s’han lidiat dos bous de Benítez Cubero 1er.  i 4art. per a ser lidiats a cavall, una mica mansos de sortida però al final es van deixar. I quatre toros de Lagunajanda 2on. 3er. 5é. 6é. bons en general. Ha destacat el 5è.  amb qualitat i classe però amb poc fons.

Bona tarda de toros i toreros es la que s’ha viscut a Muro, de forma triunfalista l’afició de ses illes ha impulsat a la terna a creuar la Porta Gran a la sortida de la plaça.

La torero a cavall Noelia Mota ha estat per sobre dels seus dos utrers, realitzant dues feines meritòries i es nota que en té de rodatge, cosa que li ha permès agafar l’experiència necessària per a estar bé a la plaça i connectar ràpid amb el públic. Ha guanyat tres orelles en total, una del primer i dues del quart.

El Cordobés no va canviar el guió, dintre en la seva tònica habitual i amb un toreig refugiat en la calor del públic, va guanyar les dues orelles dels seus dos oponents.

Miguel Abellán ha realitzat dues labors molt interessants. Destacant el toreig de bon gust i qualitat que ha mostrat durant la lidia del seu primer toro i que li ha permès guanyar les dos orelles. L’actuació davant el seu segon bou va ser ovacionada.

Abans de la cursa s’han organitza’t dues manifestacions una antitaurina i l’altra taurina. Tenint la segona un gran afluència d’assistents i demostrant que la majoria de persones volen la festa dels toros . La manifestació taurina organitzada per les penyes de Muro ha arreplegat a més de 300 persones i ha superat contundentment en numero d’assistents als altres manifestants.

Informa desde Mallorca Joan Antoni Alvarez Malondra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.