Un nou premi per a un membre del nostre equip

La fotografia “PUYA” captada per l’objectiu de Robert de la Oliva ha estat la destacada triomfadora del primer concurs fotogràfic organitzat per Mitaurored. La diferència de vots pel que fa a la segona fotografia ha estat de 18, (foto també de Robert), i de més de 100 vots pel que fa a la tercera classificada.

La instantània va ser captada el dia 1 d’Agost a La Monumental, dia recordat per tots els afeccionats catalans, ja que era la primera tarda de toros a Barcelona després de la ILP aprovada en el Parlament de Catalunya per a la prohibició dels toros. I dia en què Miguel Tendero va indultar al segon del seu lot, “RAYITO” de la ramaderia de Valdefresno.
R. de la Oliva aprofita l’ocasió per agrair la tots els aficionad@s que visiten el nostre portal, i a tots aquells que han contribuït amb les seves votacions, per a la consecució d’aquest premi.
Per a tots els que colaborem a Vadebraus.com, aquest premi representa un al·licient i ens anima per a continuar treballant a favor i en defensa de la tauromàquia a Catalunya. A  aquest últim premi rebut per un dels components de VadeBraus, cal sumar-li altres concedits al nostre col·laborador Raúl Felices i també al propi portal.
I és que cada vegada són més les mostres d’agraïment i felicitacions que rebem pel treball realitzat pel que continuem avanci.
Mitaurored va fer lliurament del premi, una espatlla ibèrica a les portes de la Monumental de Barcelona.


5 comentarios en “Un nou premi per a un membre del nostre equip

  1. Felicidades!!!

    Menos mal que Nochebuena es pronto, sino la paletilla que hubiese visto sería la de la foto.

    Ahora a mirar más lejos y conseguir un queso y un chorizo.

  2. Enhorabuena Robert. Espero que puedas hacer fotos tan buenas como esta durante muchas tardes en nuestra Monumental.Y recibir mas jamones o paletillas…y que los compartas con nosotros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.