Vadebraus i la UTYAC a la Casa de Madrid

Avui la nostra web vadebraus.com y la UTYAC seran els protagonistes de la 3º conferencia, del cicle que organitza la Casa de Madrid. A partir de les 20:00 hores se celebrarà un col·loqui que tractarà el tema del canvi generacional als toros, en el que  participaran David Dorado, representant de vadebraus.com,  Paco Píriz com a president de la UTYAC, i a més l’últim català envestit com a torero, Enrique Guillen.

L’acte serà presentat i moderat per Luis Maria Gibert, president de la Federación d’Entidades Taurinas de Catalunya i director del programa “Los Toros, de radio L’Hospitalet.

Des de vadebraus.com animem a tots els nostres seguidors a anar a la Casa de Madrid aquest vespre, ja que suposa una presentació oficial de la web, i una oportunitat per a conèixen’ s personalment, a més es una bona oportunitat per a fer diverses suggerències, preguntes o sol·licituds que s’intentaran respondre.

A més també serà la presentació oficial de la UTYAC i es tractarà el tema candent i calent de la concentració programada per demà, que tot i que de moment se’ns ha denegat el permís per a manifestar-nos, no s’ha desconvocat la manifestació, ja que hem presentat un recurs.

Igualment, tal i com es titula el col·loqui “Canvi generacional”, seria molt important que el sector més jove de l’afició sigui majoritari entre els assistents.

La Casa de Madrid esta a Barcelona, al carrer Ausias March, 37, la parada de metro més propera es Arc de Triomf. Us hi esperem!

Fotografía: Alberto Faricle

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.