Abel destaca entre els joves de l’Escola

De les diverses actuacions dels joves de l’Escola Taurina de Catalunya el passat cap de setmana, destaca Abel Robles que va causar una molt bona sensació a Roquefort (França) en la que a part dels premis de atorgats a la plaça, va ser declarat triomfador de la novellada i nomenat com a millor faena. I es que l’Abel ha tingut una progressió molt ràpida de la que tots podrem ser testimoni el proper dia 18 de setembre, dia de la novellada de l’escola.

Les ressenyes del cap de setmana, son les següents:

Diumenge 14 d’agost, a Roquefort (França) es van lidiar 4 novells de la ramaderia de Gallon, que van resultar bons. Abel Robles, orella i ovació (va perdre un important premi de dues orelles per fallar amb l’espassa). Fernando Rey de l’ET de Malaga, ovació i ovació.

Diumenge 14 d’agost, a Fos-Sur-Mer (França), es van lidiar bous, en una novellada sense mort, de Laurent Fano, que van presentar dificultats, per a Bastien Roulier i el català Antonio Arrebola que van donar una volta a la plaça.

Dilluns 15 d’agost, a Ademuz (Valencia) es va fer una classe pràctica amb tres alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya. Alejandro de Benito, Mario Lopez i Carlos Martinez, van agradar al públic assistent i van donar una volta després de les seves actuacions. Cal dir, que en aquest tipus de festeig, la volta es el premi majoritari ja que no es reparteixen orelles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.