Alfara de Carles acull una jornada reivindicativa

Alfara de Carles (Tarragona) acollirà a la finca ramadera d’Ángela Mur una jornada taurina-cultural. La Comissió de Bous d’Alfara, creada recentment, intentarà apropar la tauromàquia als aficionats, especialment als més petits.

La jornada començarà amb una visita a les instal·lacions ramaderes i tot seguit una tertúlia juntament amb una classe pràctica per als més joves. Hi seran presents el banderiller Pablo Simón i el retallador Albano Quintanilla.

A més d’una solta de vaquetes per a tots els assistents, també es realitzarà un tentadero a càrrec del matador de toros navarrès Francisco Marco. Després del dinar a la mateixa finca, la jornada acabarà pels carrers d’Alfara de Carles, amb els bous al carrer del ramader Eliseo Adell.

Així, el proper 23 de juliol, dissabte, la Comissió farà la seva posada de llarg amb la qual pretén sumar-se i contribuir a la defensa i promoció les arrels i tradicions taurines.

Les reserves per assistir-hi es poden fer a través del perfil a la xarxa social de Facebook (Fes clic per accedir al perfil) o mitjançant el telèfon 622095898.

Aquest és el cartell complet dels actes:


Alfara de Carles 1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.