Bon inici de curs

Els catalans Antonio Arrebola i Alejandro de Benito destaquen en l’inici de campanya del Centre Francès de Tauromàquia. Tots dos van demostrar un aprenentatge molt avançat i un ofici, que es va assolint mica en mica. Antonio Arrebola va guanyar les dues orelles del seu bou, mentre que l’ Alejandro se’n va emportar una.

La cita va ser el diumenge a la plaça de Bellegarde, el clima, les propostes culturals entorn l’afició taurina, i les gastronòmiques dels restaurants de la zona, a més de que l’entrada era gratuïta per a tots els assistents, van fer que fos una jornada molt animada i que gairebé s’omplís la modesta plaça per a veure una jonegada sense picadors.

Els animals de la ramaderia francesa d’Oliver Fernay van donar bon joc per a la lidia, tot resultant nobles i amb profundes embestides.

Alexandre Rubio va tocar pel, després d’estar molt voluntariós enfront un animal poderós, al que va matar bé. Una orella.

Alejandro de Benito, va estar solvent i per sobre del seu animal. Amb qualitat va atemperar les embestides per amdós pitons, aconseguint passades molt bones. El jònec va tardar en doblegar-se després de l’estocada,és per això que se’l va premiar amb una orella.

Bastien Roulier, va tapar la seva falta de rodatge e inexperiència, amb voluntat ganes i valor, tot premiant-se amb una ovació el seu esperit de lluita.

Antonio Arrebola, va estar sensacional. Valent, va poder a un animal brau que es creixia en la baralla, aconseguint passes de molt bona estètica i meritòries,completades amb adorns efectistes. Més de mitja estocada i profunda, gairebé sencera però molt efectiva, va fer que l’animal rodés, tot guanyant les seves dues orelles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.