Salvador Balil presenta el seu nou llibre a Barcelona

El reconegut escriptor Salvador Balil, presentarà a Barcelona el seu nou llibre titulat Belmonte y Antoñete. Las dos restauraciones de las viejas reglas clásicas del toreo, després de fer-ho amb èxit a Las Ventas durant el San Isidro passat.

Balil, autor de Los sueños de Pedro Romero. Reflexiones sobre un concepto de la Tauromaquia (2004); Juan Belmonte, en la soledad de los atardeceres (2010) i Viaje por la Barcelona taurina. Evocaciones de un aficionado (2019), tracta en aquest nou llibre dues restauracions trascendentals pel que respecta a l’evolució de la tauromàquia, on fa un recorregut històric destacant aquells toreros que han aportat quelcom destacable pel que respecta al desenvolupament del toreig. La reflexió més interessant és el contrast que l’autor aconsegueix establir entre l’estil belmontista i l’amanoletado.

L’acte tindrà lloc el proper dijous, 8 de juny, a les 19:30h a la Casa de Madrid a Barcelona i serà presentat pel també escriptor Nicolás Sampedro amb presència del matador de toros Ángel Lería i del president de la Casa de Madrid a Barcelona Florencio García.