La història taurina de Girona tanca el cicle de la Federació

El cicle de conferències de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) posarà punt i final amb el seu 5è acte. En aquesta ocasió, serà la història taurina de Girona la protagonista.

L’acte tindrà diferents parts. D’una banda, el nostre company de VaDeBraus Joan Colomer Camarasa presentarà la seva obra titulada LA COSTA BRAVA TAURINA. El esplendor taurino en las décadas de los sesenta y setenta, de recent publicació i que es podrà adquirir a la Federació per 20 euros. És una obra on, detalladament, s’explica l’importància que va tenir aquesta zona de Girona a l’àmbit taurí, recollides en 380 pàgines i més de 100 fotografies, moltes d’elles inèdites. Una obra important que s’encarrega de desmontar molts falsos arguments.

La conferència audiovisual tindrà dos temes principals. La paraula la posarà el propi Colomer sota el títol “Toros en Sant Feliu de Guíxols desde Antonio Ordóñez a Enrique Ponce”, una de les places de la Costa Brava. A més, es projectarà el film “Ritual”, del director Alfons Hereu, que també hi serà present a l’acte. Es tracta d’un film gravat íntegrament a la ja despareguda plaça de Sant Feliu, coneguda com España Brava. Un documental, doncs, d’un gran valor que no pot passar desapercebut.

Com deiem al principi, aquest intens acte tancarà el cicle de la FETC de l’any 2017, que es presenta complicat per la negativa de Balañá a organitzar corrides de toros a la Monumental. De moment, res altera la programació cultural taurina a Catalunya, que té la seva pròxima cita aquest divendres, a les 20:00 hores, a la seu de la Federació (carrer Rocafort, 235-237, 5è 1a, escala dreta, de Barcelona).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.