Cap de setmana gastronomic i taurí

Cap de semana taurí i gastronomic a Catalunya. El dissabte l’ Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre organitza un a gala taurina amb sopar i entrega de premis,en canvi, el diumenge serà la UTYAC l’entitat que celebrarà el dinar de cloenda de temporada.

El proper dissabte l’ Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre farà coincidir l’Assemblea General Ordinaria de socis, amb la primera Gala taurina que se celebra al territori ebrenc. El sopar se celebrarà al Restaurant l’Alberg de Sant Carles de la Ràpita i comptarà la presència de persones de diferents estaments de la societat ebrenca (polítics, ramaders, veterniaris, aficionats, penyes i comissions taurines). Posteriorment es realitzarà la II Edició dels Premis Taurins Terres de l’Ebre. Aquests son uns premis que tenen tres modalitats (Premi a la Col.laboració, Premi a la Defensa Activa de la Festa i Premi a la Difusió de la festa a l’exterior de les Terres de l’Ebre). I finalment es realitzarà la Gala d’entrega dels Premis “Els Millors 2012”. Uns guardons que volen premiar l’esforç de les Penyes i Comissions Taurines del nostre territori alhora d’organitzar actes amb bous als seus respectius municipis. Aquests premis constaran de 9 categories (Millor Bou embolat de corro, Millor Bou Capllaçat, Millor Bou Embolat Cerril, Millor tarda de vaques, Millor Setmana taurina, Millor cartell de bous de Penyes, Millor prova de bou cerril, Millor Presentació de Bou Cerril i Millor Iniciativa de Recuperació de Festes amb bous).

EL diumenge dia 2, UTYAC celebrarà el seu dinar de cloenda de temporada, en aquest cas, aquest dinar de germanor substitueix la ja tradicional tertúlia mensual. S’organitzarà al Bar El Jardin, que s’ha establert com a seu de l’entitat.

Qui vulgui assistir als actes, s’ha de posar en contacte amb els organitzadors, en el cas de la Gala Taurina de les Terres de l’Ebre, pot fer-ho al correu de l’associació apctte@hotmail.com, i en el cas del dinar de la UTYAC el contacte també es a través del correu electrònic utyac@hotmail.com

Imagen: kukuxumuxu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.