Continua el treball de la FETC

Treball frenètic a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya. Després de l’èxit aconseguit amb la ILP taurina que JA ESTÀ al Congrés dels Diputats, la Junta Directiva de la Federació continua treballant en la planificació de més activitats taurines.

I es que tot, i que de moment segueix La Monumental tancada, les activitats culturals i socials entorn a la festa dels toros continuen al territori català. El primer curs de toreig per aficionats, les tertúlies socials, les trobades de toreig de saló, les conferències, els premis o la primera Gala taurina de les Terres de l’Ebre son una mostra de la resistència activa per part dels aficionats que lluiten per mantenir viva la flama d’una passió.

Per la seva banda, la Federació té damunt la taula un grapat de propostes per a dur a termini, ara cal planificar les activitats per a que la seva execució tingui la gran acollida que s’espera dels seguidors taurins. Una de les activitats anuals que la Federació organitza en aquestes dates es el serial de conferencies, que juntament amb el tradicional brindis de Nadal posen el punt i final a l’any taurí de Barcelona.  A més la Junta Directiva de la Federació esta al damunt de la Iniciativa presentada al Congrés, i que es debatrà durant el primer terç del proper any per tal de restablir les corrides de toros a Catalunya, i protegir-les en tot l’estat espanyol.

En breu, el calendari de les activitats programades per la Federació estarà confeccionat i aquí el podrem informar de tots els esdeveniments.

Foto: Facebook Marilen Barceló

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.