La temporada dels nostres: Serafín Marín

Serafín Marín ha complert en aquest 2014 dotze anys d’alternativa. El torero de Montcada enfrontava una de les seves temporades més difícils. Després d’haver actuat en tan sols dues corregudes de toros el 2013, trencava amb els seus apoderats en acabar aquella campanya. El mes de març d’aquest any, nomenava a José Borrero com el seu nou mentor, per encarar una campanya que començava a la fira de San Isidro.

Serafín s’ha vestit de llums en cinc ocasions en la recentment finalitzada temporada, tres d’elles a la plaça de Las Ventas de Madrid. El 8 de juny, en l’última de l’abonament madrileny, va lidiar la correguda de Miura, aconseguint destacar amb el tercer de la tarda, de manera especial torejant al natural. El seu balanç va ser de divisió després d’avís i silenci. Dues setmanes després, agafava una substitució a Vinaròs (Castelló), aconseguint tallar dues orelles als toros d’Aguadulce i sortir a collibè per la porta gran.

Fins el 15 d’agost no va tornar a trepitjar una plaça de toros. Va ser a Villadiego (Burgos), en una correguda mixta davant toros de Francisco Galache. Sense sort en el lot, va escoltar dos ovacions. Va tornar a Madrid, després del seu bon pas a San Isidro, el 24 d’agost, aconseguint el triomf en el sisè. Una orella d’un bon toro d’Antonio Bañuelos gràcies a un molt bon toreig al natural amb la mà esquerra. Es guanyava així la seva compareixença a la Feria de Otoño, una altra vegada en la tarda que tancava l’abonament. Serafín tancava la seva temporada amb un nou triomf, aconseguint una orella altra vegada al sisè d’una interessant correguda d’Adolfo Martín. I una altra vegada, destacava el seu toreig al natural amb les dues mans.

Natural amb la dreta al toro d’Adolfo al qual li va tallar una orella.

Serafín Marín ha tancat aquest 2014 amb un balanç total de cinc corregudes de toros i tallant quatre orelles. La seva curta temporada, basada en la primera plaça del món i sent un dels triomfadors d’ella, li ha permès mantenir les expectatives i les il·lusions de cara al nou curs. Per tant, tot sembla indicar que el nom de la Catalunya taurina continuarà a bon nivell en 2015. El major capdavanter a l’arena de la causa catalana ha deixat les espases en alt.

Fotos: www.las-ventas.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.