Presentades a l’afició les dues candidatures per presidir la Federació

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) va presentar el passat divendres als candidats que aspiren a la seva presidència. La seva seu es va omplir de diferents presidents d’entitats taurines, així com de nombrosos aficionats que van escoltar les propostes de Paco March i de Vicente Castillo, els dos únics que van presentar candidatures en els terminis proposats per la FETC.

El primer a presentar el seu projecte va ser Paco March, proposat per la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC). El seu equip està format per moltes cares conegudes entre l’afició catalana. Concretament s’acompanya d’Ángel Lería, Paco Píriz, Alberto Taurel, Antonio Guillén, Montse Pérez, Aitana March i Nicolás Sampedro, que s’encarregaran de les diferents àrees de treball. El seu discurs va ser obert, tendint la mà a tota l’afició. Va fer èmfasi en la creació del premi al foment Luis María Gibert, així com de l’obertura de les conferències de la FETC a diferents entitats. També va ressaltar la importància de que Catalunya ha d’estar present a la Comissió Nacional Taurina, reactivada a partir de la ILP i de la qual no forma part. Les xarxes socials i els mitjans de comunicació seran un altre dels seus objectius. Ha destacat que la “Federació ha d’estar preparada per a un possible canvi en la nostra situació, un cop el Constitucional pugui dictar sentència. Una Federació que sempre llançarà un missatge consensuat per tota la junta “.

El candidat Paco March, amb el seu equip de treball.

A continuació, Vicente Castillo, proposat pel Círculo Cultural Taurino de Tarragona, va presentar el seu equip. Compost, segons van infromar, íntegrament per persones vinculades directament a Ciutadans, Marilén Barceló, fins ara presidenta en funcions de la FETC, formaria part del seu projecte. Barceló, encarregada d’exposar les idees d’aquest equip, va apel·lar a la llibertat de la que els taurins estan privats. A més de crear un premi amb el nom de Gibert, també crearien un altre que portaria el nom de Juan Segura Palomares, president d’honor de la Federació. Van coincidir a potenciar la comunicació a través de xarxes socials.

Divendres que ve, 7 de novembre, els presidents de les entitats federades tenen una cita a la Federació a les 20:30 hores. Seran ells els que decidiran a la persona que els representi durant els propers quatre anys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.