El cap de setmana dels catalans

Repassem les actuacions dels toreros catalans el cap de setmana. Important ha estat Serafin Marin, que ha torejat dissabte i diumenge i tornarà a fer-ho avui dilluns. També han destacat el jove Abel Robles a Bayona i Jesús Fernandez que tot i haver entrat al cartell de Istres per la via de la substitució ha deixat bones sensacions entre els aficionats francesos.

En la jornada de dissabte, destaca la jornada matinal de Bayona e la que el noveller Abel Robles va tallar una orella de l’unic bou que va matar, de la ramaderia de Alma Serena i que va brindar a Salvador Boix apoderat de Jose Tomás. A més Abel va ser premiat a la millor estocada. La fitxa es: Plaça de toros de Bayona (França) erals de Alma Serena per a Sergio Salas (palmes) Abel Robles (orella) Brandon Campos (orella) Ferran Lilian (palmes).

A la tarda i a  la plaça d’Estella (Navarra) Serafin Marin va tallar una orella a cadescún dels Cebadas que va lidiar i va declinar sortir a collibé com a deferència al torero Pepe Moral que va ser ferit. La fitxa es la següent: A Estella amb tres quarts d’entrada, toros de Cebada Gago per a Serafin Marin (orella i orella), Agustin de Espartinas (dues orelles i silenci).

En la jornada de diumenge Jesús Fernandez ha estat ovacionat després de lidiar el lot més complicat a Istres (França). La fitxa es: Plaça de toros de Istres (França) Novells de Alain y Frederique Tardieu per a Jesús Fernández (ovació i ovació), Angel Jimenez (ovació i orella) i Matheu Julien (ovacio i silenci).

A Íscar (Valladolid) Serafin va tallar la única orella de la tarda i es va guanyar la repetició per a la tarda d’avui. Ahir, a Íscar (Valladolid) 6 toros de Peralta per a Miguel Abellán (silenci i silenci), Serafin Marin (orella i ovació) i Raúl Alonso (silenci i silenci).

Aquesta tarda Serafin Marin repeteix a Íscar, en un cartell que completen Ivan Fandiño i Antonio Ferrera amb toros de Sánchez Herrero.

Foto: burladero.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.