Comencen les conferències de la FETC

Comença amb èxit de públic assistent el cicle de conferencies taurines organitzat per laFederació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC).

El canvi d’horari que tenen les sessions d’aquest any, divendres a les 20 hores, ha estat però un encert de cara a la planificació, que ha estat un punt positiu a la bona convocatòria per part de l’afició taurina.

Les conferencies que s’allargaran fins a primers del mes de maig, va ser inaugurades divendres passat per Luis Maria Gibert, president de l’entitat, i va comptar amb la participació de Marilen Barceló i Alejandro Gash, vicepresidenta i advocat de la FETC, respectivament.

La noticia, ja avançada per la nostra web, sobre possibilitat de tornar a veure toros a La Monumental al mes de juliol d’enguany, va ser l’eix de la xerrada inaugural i va fer rebufar amb força els ànims de tots els assistents.

El cicle continua aquest divendres 18 de gener a les 20 hores,on la tertúlia girarà entorn als toreros del futur, que son els actuals alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya, i comptarà amb la participació de Luis Alcantara i Manuel Salmeron, dirigents de la pròpia Escola Taurina de Catalunya, a més de Christian Lesour, president del Centre Francès de Tauromàquia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.