Diego Urdiales, Maxime Solera i Santana Claros, presents a Barcelona

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) ho té tot llest de cara a la Nit de Gala de la Tauromàquia Catalana que tindrà lloc el proper dissabte, 27 de novembre, al restaurant La Barca del Salamanca.

El darrer torero en confirmar la seva presència al sopar ha sigut Maxime Solera, matador que va doctorar-se aquesta temporada a Arlés amb Lorito, de La Quinta. El van acompanyar en aquell dia tan senyalat Morante de la Puebla i Pablo Aguado, amb qui va sortir per la porta gran. Després va pujar dos ports de muntanya: Céret (Raso de Portillo) i a Cenicientos (Barcial i San Martín), les dues tardes van suposar un repte considerable per a un matador tant nou i va complir amb dignitat. Va posar punt i final a la temporada amb una orella a Istres.

Un altre convidat és Antonio Santana Claros, noveller malagueny que ha sumat 4 novellades i 8 orelles aquest any. Va deixar bona impressió en el Circuito de Andalucía organizat per la Fundación Toro de Lidia, quedant-se a les portes de la gran final. 

Per últim, però no menys important, hi serà també Diego Urdiales, que rebrà un guardó de la FETC. El torero d’Arnedo ha realitzat una excelent temporada amb un cim clar, les dues orelles tallades a un toro de Domingo Hernández a La Maestranza de Sevilla. Un total de 24 corrides a Espanya i França on és de justicia recordar la tarda de Colmenar Viejo, possiblement una de les millors de la seva trajectòria professional.

A més, seran premiats la Casa de Madrid a Barcelona per la difusió de la tauromàquia a través del tradicional cicle de conferències que enguany arriba a la XXXVIIIª edició i el programa Tendido Cinco de Radio Sant Boi, amb 34 anys d’emissió ininterrompuda i més de 1300 programes.

Els aficionats interessants en assistir-hi poden contactar amb la FETC a través de les xarxes socials o al telèfon 609 705 111.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.