Els correbous de Vidreres, a consulta

L’Ajuntament de Vidreres té una nova data per celebrar la consulta per saber la voluntat dels vidrerencs sobre el futur del correbous. Les tres parts implicades, consistori, Correbous Vidreres Aassociació i l’Associació de Defensa Ambiental i Animal, han acordat que se celebri el dissabte 18 de desembre, entre 9 i 19 hores.

Més de 6.500 persones, majors de 16 anys, podran votar de forma presencial al Centre Cívic. La pregunta serà: Vols correbous a Vidreres? I dues respostes possibles: sí o no. El desenvolupament de la votación serà similar al d’unes eleccions municipals i amb la presencia d’apoderats el mateix día de la consulta.

Amb aquesta consulta no refrendaria, l’Ajuntament de Vidreres vol escoltar el poble per tal de fer el que aquest vol i decideix, sigui quin sigui el resultat i la participació.

La consulta estava prevista pel 15 de març de 2020, però es va anul·lar per la irrupció de la pandèmia. Els correbous de Vidreres són els últims que es mantenen a la província de Girona, però la seva continuïtat es va posar en qüestió a l’escapar-se un toro de la plaça, ferint 19 persones, durant les festes de 2019.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.