Les festes de Roquetes i Santa Bàrbara ja són aquí

L’activitat taurina a les Terres de l’Ebre comença a agafar color. Les pròximes localitats que celebraran les seves festes amb bous seran Roquetes (Baix Ebre) i Santa Bàrbara (Montsià), que entre les dues sumaran 10 dies de toros.

Avui mateix, divendres 5 de juliol, comencen les festes de Roquetes amb una tarda de vaques (18h) i un bou embolat de Pedro Fumadó (22:30h). El dissabte i el diumenge, també hi haurà dos bous embolats més a la mateixa hora. A la tarda, cagada del manso i tarda de vaques el dissabte i l’endemà concurs d’anelles i tarda de vaques, els dos dies amb ramat de Germans Príncep.

El divendres següent, 12 de juliol, iniciaran les Festes Majors de Juliol de Santa Bàrbara amb un concurs de vaques entre Hilario Princep, Raúl Monferrer, J. Vicente Machancoses i Dani Machancoses. A la nit, bou embolat d’Hilario Princep per tancar el dia de la Penya Taurina Planers Pels Bous.

Durant la setmana i fins dissabte 20, hi haurà bous capllaçats, embolats i tardes de vaques i bous de les següents ramaderies: Hilario Princep, Marqués de Saka, Hermanos Ozcoz, F. Machancoses, V. Benavent i Fernando Mansilla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.