Maxime Solera, orella a Tarascon

Maxime Solera va torejar ahir, diumenge 7 de juliol, a Tarascon (França) on va tallar una orella al seu segon novell de Roland Durand.

Va rebre el novell amb cinc farons de genolls rematats amb una llarga canviada. Amb la muleta, va citar-lo de lluny amb la dreta, donant-li distància i deixant bones tandes. Va entrar a matar rebent i va veure com li demanàven les dues orelles, fet que no va atendre el president.

En el primer, va mostrar-se valent durant tota la lidia. El va parar al centre de l’arena amb la capa a l’esquena, on va patir una enganxada sense conseqüències. A la faena de muleta va estar molt per sobre del seu oponent. La estocada caiguda va deixar el premi amb una volta a l’arena.

També va puntuar Tibo García amb el que obria plaça. En el quart de la tarda, premiat amb la volta a l’arena, va escoltar una ovació després d’un avís. Pel que respecte a El Galo, les seves actuacions van estar reduides a dues ovacions després de dos avisos al no estar encertat amb l’espasa.

Per a Solera, aquesta es la sisena novellada de la temporada europea a la que s’hi han de sumar les quatre que va torejar a Mèxic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.