Jornades Culturals a Godall

El proper 30 de setembre l’Associació Taurina La Serra de Godall a Tarragona, organitza una important taula rodona entorn a la informació taurina a Catalunya.  A la xerrada hi participaran representants de mitjans de radio, televisió, premsa escrita e internet.
La conferència que compta amb el suport de l’Ajuntament i que s’emmarca dintre de les IVJornades Culturals Godall, es una iniciativa de l’Associació Taurina La Serra, presidida per Santiago Albiol i serà el tercer any consecutiu en que s’aconsegueix organitzar una xerrada taurina a les jornades culturals de Godall.
La festa dels bous i la repercussió als mitjans de comunicació. Aquest es el títol de l’acte que arreplegarà als mitjans amb més ressó taurí de Catalunya. Se celebrarà al diumenge 30 de setembre al Casal Municipal de Godall,situat al carrer Joan Tomas numero 6, i començarà apartir de les 17:30 hores.

Amado Cebolla de radio Delta, Josep Roig de La Plana radio, Carlos Somolinos d’Amposta radio, Manolo Moreno d’Els Bous la Nostra Festa i David Dorado de vadebraus.com serán els integrants de la taula rodona que analitzarà la informació taurina a Catalunya.

Un comentario en “Jornades Culturals a Godall

  1. Felicitats a Santi Albiol per la seva encertada jornada. Anims i a seguir lluitant pel que ens apassiona, a pesar de la censura…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.