La Catalunya Taurina se cita en 48 hores

Que del Tribunal Constitucional no tinguem una sentència que hauria d’esperar-se més enllà del territori català, per res influeix en la permanència taurina. Tan sols és necessari fer un cop d’ull al moment que viu l’afeccionat, que compta amb continus motius per seguir vivint l’afició taurina a Catalunya.

Possiblement, el cap de setmana del 28 i 29 de novembre siguin els dies en els quals més actes taurins es concentrin en tan sols 48 hores. La Penya Taurina Manlleuenca obrirà foc el dissabte 28 a les dotze del migdia en el Museu del Ter de Manlleu, amb la presentació del llibre-guia per homenatjar a Rafael Rufián “El Niño de Isidro“. Serafín Marín i Jesús Fernández seran els dos toreros catalans que, posteriorment, seran protagonistes dels premis anuals de l’entitat, en el transcurs d’un menjar en el Restaurant El Morter.

El mateix Fernández tornarà a ser premiat el mateix dia a la tarda, en la XXIII Conferència Taurina Anual del Club Taurino Unión Extremeña de Sant Boi de Llobregat, ciutat natal del torero. Serà a les 20:30 hores, en una conferència presentada per José María Alarcón, on José Luis Cantos presentarà un audiovisual de Barcelona, confesiones de grandes toreros.

Encara sense deixar l’atapeït dissabte 28, la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) rebrà un premi atorgat per la Agrupació de Penyes i Comissions Taurines dels Terres de l’Ebre (APCTTE) per la seva col·laboració entre les dues modalitats de tauromàquia: la de la lidia i la del carrer, on és el toro sempre el protagonista. Es durà a terme en la celebració de la IV Gala Taurina Terres de l’Ebre que la APCTEE celebra en el restaurant El Varadero de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona).

El diumenge 29, després de la trobada de fa uns dies amb el veterà madrileny Frascuelo, el Curso de Aficionados Prácticos de Cataluña continuarà amb els seus entrenaments. La trentena d’alumnes compleix el primer mes de classe i encara la segona prova pràctica que es desenvoluparà a Saragossa.

I la UTYAC, després d’aquest premi del dissabte a la nit, posarà el mateix diumenge el fermall del cap de setmana amb una festa campera a la ramaderia de José Mur a Alfara de Carles (Tarragona). La reserva de plaça segueix oberta encara que cada vegada són més escasses. A través de secretaria.utyac@gmail.com es poden realitzar les reserves. Els socis col·laboradors de l’entitat poden fer-ho per 50€ i els Jóvenes de UTYAC per 45€. Per a més informació dels diferents preus i d’horaris, es pot contactar amb UTYAC a través de l’anterior compte de correu electrònic i en els seus perfils de Facebook i Twitter.

Demostrat queda que la Catalunya Taurina segueix endavant. Els seus actes la delaten. Encara que dolgui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.