La Festa Major de Cardona ja és aquí

Parlar de Cardona és parlar de resistència, de sal i de toros. Malgrat la gran importància històrica dels altres dos elements, avui ens centrarem en el darrer ja que demà comença la Festa Major i, com cada any, el toro serà el protagonista principal.

Així doncs, demà dissabte 9 de setembre a les 8:00h hi haurà el primer encierro pels carrers de la vila. Ja a la tarda, a les 19:30h, es durà a terme un concurs de retalladors a la plaça de bous. A continuació, es celebrarà el tradicional corre de bou amb la típica cargolera i amb dues exhibicions de toreig.

L’endemà, diumenge 10, hi haurà el segon corre de bou. En aquesta ocasió començarà a les 17:30h i també hi participaran la cargolera i els toreros. A la mitja part la Penya El Calaixó treurà un bou de cartró per als més petits. Els nens també hauran pogut jugar a les 11:15h a la trobada de bicibous amb la Penya Les Barreres i al corre de bou infantil a la plaça.

A les 8 del matí del dilluns 11 tindrà lloc el segon encierro pels carrers de Cardona. Aquesta segona tancada de bous serà a càrrec de la Penya Les Barreres. A les 12:30, corre de bou infantil pels carrers de Cardona amb la Penya El Calaixó. Per últim, a les 17h hi haurà la cercavila de calaixons, desencaixonada i correbou.

Durant la setmana també es podrà gaudir de nits de vaques a la plaça totalment gratuïtes. El dijous, dia 14, serà a les 22:00 hores i divendres i dissabte a les 22:15 hores.

Tancarà la Festa Major el festival còmic taurí, a benefici de la Residència de 3a edat Sant Jaume. L’espectacle serà el diumenge 17 a les 17:30h a la plaça de toros.

Un comentario en “La Festa Major de Cardona ja és aquí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.