La FETC convoca una Assemblea Extrordinària per escollir presidència

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) ha convocat una Assemblea Extraordinària per escollir la nova junta directiva.

La mencionada Assemblea tindrà lloc el proper dissabte 26 de gener a les 12:00h a la seva seu, situada al carrer Rocafort 235-237, escala dreta, 5è 1a, de Barcelona.

L’ordre del dia serà el següent:

  • Presentació de candidatures
  • Votació i elecció del president

Actualment, la FETC és presidida per Paco March, al càrrec des del 7 de novembre de 2014, quan va prendre el relleu de la presidenta en funcions sortint, Marilén Barceló. Durant el mandat, l’actual junta directiva va mantenir els cicles de conferències de la FETC, va realitzar diverses presentacions de fires taurines i van recuperar la tradicional gala anual, sent la jornada del 20 de novembre de 2016 el punt àlgid del mandat. Aquell dia es van congregar més de 300 aficionats catalans que van ser acompanyats per desenes de toreros -en actiu i retirats-, novellers, banderillers, ramaders, empresaris, periodistes i altres personalitats del món del toro.

Per altra banda, recordem que aquest divendres 11 de gener comença el Cicle de Conferències de la FETC 2019. A continuació, deixem el programa d’enguany:

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.