L’afició catalana, protagonista de diferents actes taurins

El proper cap de setmana, l’activitat taurina catalana torna a ser notícia, en aquesta ocasió amb dos actes dirigits als aficionats. Serà el divendres, 16 de novembre, i el diumenge, 18 de novembre, tots dos dies a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya.

El primer dia, a les 20:00 hores, és presentarà el I Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya, una pionera iniciativa aquí i que està tenint una gran acollida entre l’afició. Estarà presentat pel president de la Federació, Luis Maria Gibert, a qui acompanyarà la vicepresidenta de l’entitat, Marilén Barceló. També estarà present Paco Píriz, president de la UTYAC, que col · labora amb el curs. Al costat d’ells, el matador de toros Enrique Guillén i el banderiller Omar Guerra, directors del Curso, que parlaran extensament de tot el relacionat amb aquest.

L’endemà passat, el diumenge a les 11:30 hores, la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC), realitzarà la seva Assemblea Anual de socis, en la qual és tractaran tots els temes relacionats amb aquesta activa associació. Com és habitual, la UTYAC informa que les seves reunions són obertes a qualsevol aficionat que vulgui anar a presenciar-les i de pas conèixer la seva forma de treballar.

Recordem que la seu de la Federació és troba al carrer Rocafort, 235-237, 5 º 1 ª, escala dreta, de Barcelona.

Cap de setmana actiu a Barcelona, amb l’afició com a principal protagonista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.