L’agost dels nostres

El ja finalitzat mes d’agost, el més taurí per excel · lència, també ha servit perquè toreros catalans hagin torejat en diferents places, tant d’Espanya com de França. Amb diferent sort, tant el matador de toros Serafín Marín com el noveller Jesús Fernández van tornar a enfundar-se el vestit de torejar en places com Madrid o Carcassone.

El de Montcada i Reixac va torejar una correguda de Francisco Galache a Villadiego (Burgos), el que diuen dia més taurí de la temporada, el 15 d’agost. Sense sort en el lot, va ser nou dies després a la plaça de toros de Las Ventas de Madrid quan Serafín va aconseguir un important triomf amb l’últim toro de la vesprada de la ramaderia d’Antonio Bañuelos. Va tallar una orella després d’una bona faena on sobretot va destacar el toreig al natural.

Per la seva banda, Jesús Fernández va prendre part del festival que es va celebrar el 24 d’agost a San Bartolomé de Pinares (Àvila), tallant una orella. Nul·la sort la que va tenir en la novellada en Carcassonne (França) el 31 d’agost, davant d’una complicada novellada de Rocío de la Cámara. Va aconseguir donar una volta a la plaça a la mort del segon del seu lot.

Així, Serafín Marín ha aconseguit aconseguir un lloc en la pròxima Feria de Otoño, gràcies al seu triomf a l ‘agost de Las Ventas. La seva nova data a la capital serà el 5 d’octubre, en el tancament de la fira, actuant al costat de Uceda Leal i Diego Urdiales, que donaran compte dels bous de l’important ferro d’Adolfo Martín.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.