I els mes joves també puntuen en la temporada

Els més joves toreros catalans també han pogut seguir experimentant els seus progressos durant el passat mes d’agost i ho seguiran fent en aquest mes de setembre. Fora de Catalunya, els novellers sense picadors continuen amb el seu somni de ser torero de la mà de les escoles taurines de Catalunya i de Saragossa, forjant-se per diferents zones de la geografia espanyola i francesa.

Antonio Cuadra, alumne de la Escuela Taurina de Zaragoza nascut a Terrassa, té en el seu haver un nombre important d’actuacions, tenint en compte que es tracta de la seva primera temporada. Cuadra va aconseguir importants triomfs en places com Frías de Albarracín, Sepúlveda, Muniesa o Aldeanueva de Ebro, amb un total de 17 orelles tallades en el que va d’any. La seva propera actuació tindrà lloc el proper diumenge a la localitat  d’Alcorisa (Terol), la més propera a Catalunya en la seva temporada, en una novellada mixta. A aquesta novillada, se sumaran altres ja programades per a aquest mateix mes, com Lerma, Sonseca o Lanzahíta, entre d’altres.

Cartell de la propera actuació de Cuadra.

L’Escola Taurina de Catalunya continua apropant-se al sud de França, gràcies al conveni que mantenen amb la Centre de Tauromaquia de Nimes. Diferents tentaderos públics i classes pràctiques van servir de prova als diferents alumnes catalans. Casteljaloux, Lenglade, Saint Laurent d’Aigouze, Lendemon o Alcanyís (Terol), entre d’altres, van ser escenaris on Antonio Arrebola, Francisco Hidalgo i Miguel Ángel Martínez van poder continuar amb la seva preparació, destacant entre ells Arrebola.

Arrebola, a la verònica a Cateljaloux.

D’aquesta manera, i en els seus diferents escalafons, matadors i jnovellers amb i sense picadors han pogut continuar, lluny de la seva terra, torejant i lluitant per les seves passions i ilusions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.