Per acabar l’any, la UTYAC en Las Ventas

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) té preparada una nova sortida taurina. Després que en aquest 2014 s’hagin desplaçat a Les Falles, a la concurs de Saragossa i a Ceret, el proper 5 d’octubre estaran en la Feria de Otoño de Madrid, en la correguda que tancarà l’important cicle de Las Ventas i en la qual estarà present el català Serafín Marín.

El de Montcada formarà terna al costat de Uceda Leal i Diego Urdiales, que torejaran bous d’Adolfo Martín. La UTYAC estarà present i, d’aquesta manera, Las Ventas comptarà amb representació catalana a la arena i en el tendido. A diferència d’altres ocasions, l’activa associació taurina únicament gestionarà la reserva d’entrades, de manera prioritària als seus socis col · laboradors, encara que, com és habitual, a tots els aficionats en general. El nombre d’entrades és limitat i són entrades de tendido de sol.

Aquells que puguin estar interessats en estar a Las Ventas en un dia tan important, s’han de posar en contacte amb UTYAC a través del seu correu electrònic, on se’ls informarà amb detall del programat per a aquest dia: utyac@hotmail.com. Recordem que també es pot seguir l’actualitat de l’associació a través de les xarxes socials de Twitter i Facebook.

UTYAC tancarà d’aquesta manera la seva temporada 2014, estant present en la primera plaça del món en una tarda on torejarà l’abanderat de la causa catalana, Serafín Marín, que, a més forma part d’aquesta entitat, donant mostres del seu compromís amb l’afició. Un cop més, l’associació taurina més activa donarà mostres que la resistència catalana es troba encara molt lluny de defallir, a l’espera d’una sentència del Tribunal Constitucional que revoqui la prohibició del Parlament.

Un comentario en “Per acabar l’any, la UTYAC en Las Ventas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.