Manzanares dóna suport en un vídeo a la ILP

A punt de complir-se un mes de l’arrencada oficial de la recollida de signatures per la ILP taurina, José María Manzanares li ha dedicat unes paraules a aquesta iniciativa. En un vídeo de elmundo.es, l’alacantí afirma que “val la pena perdre uns quants minuts del teu temps per fer molt bé a la festa i us necessitem “. En tot just un minut, Manzanares fa una crida als aficionats “perquè us apropeu, firmeu i poseu el vostre granet de sorra“.

Sense cap mena de dubte, aquest tipus d’accions són les que tots els aficionats estaven esperant. Veure els principals actors involucrats en un dur i difícil projecte és el que s’estava trobant a faltar. Encara que és un petit gest, les paraules de José María Manzanares demostren que és un dels destres més compromesos amb la seva professió, alhora de mostrar proximitat amb els aficionats. Esperem que es vagin sumant més professionals a aquest tipus d’accions i d’altres més (com participar activament en la recollida de signatures), ja que el poder mediàtic de, sobretot, alguns toreros és totalment necessari per aconseguir les 500.000 signatures per a declarar els toros Bé d’Interès Cultural.

Vídeo de Manzanres:

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/05/20/toros/1305907530.html
play

2 comentarios en “Manzanares dóna suport en un vídeo a la ILP

  1. Esta claro que han recibido ordenes, para que no se llene la plaza ningún dia y asi justificar (de alguna manera) la prohibición.

  2. ya tenemos un pedazo de cartel preparado para julio segun se comenta y lo se de buena tinta el veintipico de julio el cordobes rivera ordoñez y serafin… que me disculpe serafin pero vaya porqueria de cartes esto no tiene nada que ver con lo q se puso en las marquesinas por algun aficionado matilla dejanos morir en paz

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.