Els toros de Serafín per avui

En poc més d’una hora començarà el tretzè festeig de la fira de San Isidro. El torero català Serafín Marín serà un dels integrants del cartell que torejaran els bous de la llegendària ramaderia Partido de Resina, abans Pablo Romero. Sens dubte, una gran oportunitat per al de Montcada i Reixac de ratificar el seu gran moment, després de les seves actuacions el passat mes d’abril a Saragossa i en la mateixa plaça de Las Ventas.

La corrida ha estat remendada amb un toro de Nazario Ibáñez, ja que del ferro titular només s’han aprovat cinc animals. El primer del lot de Serafín, de nom Chuflero i de pèl càrdeno clar, ha fet un pes en la bàscula de 547 quilos. El de menys pes de la tarda és el segon del seu lot, de nom Joyero i del mateix pèl, que ha pesat 525 quilos. Els seus companys de cartell són el mexicà Ignacio Garibay, que ha enlotat el toro que completa la correguda, i el madrileny Sergio Aguilar.

Una tarda de molta responsabilitat a Madrid amb marcat accent català, ja que a les ordres de Serafín Marín actuaran dos banderillers de la nostra terra, com són Vicente Osuna i Fernando Casanova.

Sort per a tots.

Fotos: www.las-ventas.com

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.