Serafin destaca a Madrid

Serafin Marin va destacar a Las Ventas. La seva millor disposició enfront uns toros que mai no van dónar cap opció de triomf ,ben al contrari va ser perillosa en conjunt, va ser valorada pel públic madrileny.Serafin va veure, un altre cop, com li retornaven el seu primer toro i va torejar de primer al que feia de sobrero de Los Chospes. Primer de capa i després amb la muleta. Serafin es va emplear més pel pitó dret. Va demostrar molta templança i confiança, convertint-se en un torero molt madur a tenir en compte en el panorama nacional. En perfilar-se va tenir un ensurt molt gran, que va convertir en patiment de tota l’afició present. A Déu gràcies que va ser un no res. Va haber-hi petició, però el premi va ser La Volta.
El mexicà Ignacio Garibay no va tenir tanta sort, banyada de 25 centímetres i a l’hospital. El tercer, Sergio Aguilar, també ens va fer pasar por, tot i que es va librar de sortir voltejat.

La fitxa es la seguent:

Plaça de toros de Las Ventas. 13 correguda de  la Feria de San Isidro. Entrada completa. Toros de Partido de Resina (retornar el segón, es va lidiar un sobrero de Los Chospes) i un de Nazario Ibáñez, primer. Per a Ignacio Garibay, silenci després d’un avís i ovació. Serafín Marín, volta després de petició d’orella i ovació. Y Sergio Aguilar, silenci i silenci.

Imatges: las-ventas.com

Un comentario en “Serafin destaca a Madrid

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.