Més signatures aquest cap de setmana a la Feria de Abril de Catalunya

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya tornarà aquest cap de semana al recinte del Fòrum de Barcelona. La Feria de Abril de Catalunya tancarà les seves portes el proper diumenge i la UTYAC pretén aprofitar per continuar recollint signaturas per la ILP.

Tot i que el procés de recollida es lent i farragòs, es van aconseguir al voltant de 1000 rúbriques durant el passat cap de semana, encara que el ritme de recollida es elevat, “és el temps que s‘empra en omplir els plecs“. Per això la UTYAC serà present durant aquest divendres, a partir de les 19:00 hores fins la mitjanit, el dissabte desde les dotze del migdia fins, un altre cop, la mitjanit, i el diumenge també des de les 12:00 fins la tarda, quan gairebè la Feria tanqui les seves portes. Moltes hores, molta gent i molt treball per fer per tal d’aconseguir les 500.000 signaturas per la llibertat dels taurins.

La UTYAC torna a fer una crida a tots els fedataris de Barcelona i aficionats perquè s’apropin qualsevol dels tres dies. Aquells que estiguin interessats, poden enviar un correu electrònic a utyac@hotmail.com per confirmar la seva assistència o per demanar més informació. Hem de ser conscients que aquesta oportunitat, amb un públic molt favorable, no tornarà a Barcelona, per la qual cosa aquest cap de semana s’ha donar un pas al front. A més, la UTYAC es troba sorpresa de la bona acollida de la gent a la ILP i asseguren “que la majoria de la gent signa i es troba totalment en contra de les prohibicions, en especial, la taurina.”

5 comentarios en “Més signatures aquest cap de setmana a la Feria de Abril de Catalunya

  1. Hola JORDI,vives en Barcelona si es asi me podria desplazarme yo para que me firmaras soy fedatario,ya me diras algo un abrazo.

  2. Hola aficionats! m’és imposible desplaçar-me per donar la meva firma per la Ilp però m’agradaria saber si puc enviar-la per correu electrònic o bé per correu ordinari.

    salut

  3. Yo estaré. Animo a que todo el que pueda se apunte,porque es una cosa de todos y contra más manos estemos mejor. Juntos podemos!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.