Pepín Monje pateix una fractura d’una vèrtebra

El banderiller català Pepín Monje està greu després d’haver patit una forta enganxada d’un novell de Baltasar Ibán.

Monje, que torejava a Santa Cruz del Retamar a les ordres de Leo Valadez,
pateix una fractura de la sisena vèrtebra i un desplaçament de la setena. A més, el novell li va produir una cornada de 3 centímetres a la cuixa esquerra i fortes contusions a causa de les trepitjades.

L’ incident es va produir al sortir del parell de banderilles. En aquest moment, l’animal el va agafar i el va embesir contra les taules. El novell va estar molta estona amb ell, fet que va provocar les lesions comentades. Va ser traslladat a l’infermeria de la plaça i posteriorment a l’Hospital Virgen de la Salud de Toledo.

Afortunadament, Monje té mobilitat a les extremitats i la vèrtebra desplaçada ja ha sigut recolocada. Entre avui i demà passarà per quiròfan per arreglar-li la vèrtebra fracturada. Els doctors calculen que si l’operació surt segons el previst i l’evolució és favorable el banderiller podrà anar a casa seva cap a finals de setmana per començar la recuperació.

Últimas notícias (30/8/2017): Ahir a la tarda Pepín Monje va passar per quiròfan i l’operació va sortir bé. Durant tot el dia d’avui estarà en observació a l’UVI i demà ja passarà a planta.

Un comentario en “Pepín Monje pateix una fractura d’una vèrtebra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.