Premis a Les Terres de l’Ebre

Aquest passat dissabte dia 17 de novembre, la població de Santa Bàrbara (Montsià), dintre del marc de la Fira de l’Oli Novell, els Cítrics i el Comerç per quart any consecutiu la Comissió de Bous, conjuntament amb la Penya Taurina Planers pels Bous feien l’acte d’entrega dels premis de la seva Setmana Taurina. Després dels corresponents parlaments del President de la Comissió de Bous Jesús Curto i del President de la Penya Joaquim Martí, es procedia a l’entrega dels premis. Tots els ramaders participants en la setmana taurina en excepció feta del ramader Fèlix Ozcoz per assumptes personals van assistir a l’acte. Els resultats finals van ser els següents:

  • Millor bou en puntes va recaure per a la ramaderia de Fernando Machancoses de Xeste (València).
  • Millor vaca de la setmana va recaure per a la ramaderia de Pedro Fumadó de Deltebre (Tarragona).
  • Millor bou embolat de la setmana va recaure per a la ramaderia de Hilario Príncep de Lligallo del Ganguil (Tarragona).
  • Millor tarda de vaques de la setmana va recaure per a la ramaderia de Pedro Fumadó de Deltebre (Tarragona).

Per tant el triumfador de la setmana taurina de Santa Bàrbara aquest any va ser el ramader de Deltebre, que segons els aficionats va fer mèrits suficients per endur-se els premis més importants de la setmana taurina probablement més important de les Terres de l’Ebre en l’actualitat.

Informa: Santi Albiol

Un comentario en “Premis a Les Terres de l’Ebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.