Presentació del III Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya

El Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya està preparat per a la seva tercera edició. Després del bon acolliment per part de l’afició de les dos anteriors, la direeció del Curso té previst donar començament el proper mes d’octubre una nova marxa d’aquesta iniciativa. Com en anys anteriors, Enrique Guillén i Omar Guerra estaran al capdavant exercint com a directors del curs.

La seva durada es perllongarà fins al mes de desembre. Més de dos mesos d’entrenaments, que es desenvoluparan, com és habitual, al Parc del Cim Vallés, en Santa Perpètua de la Mogoda, tots els diumenges a les deu del matí. També inclou dos o tres tentaderos de prova i la final amb els quatre alumnes més avantatjats, que torejaran un novell cadascun. El cost del curs és de 250 euros per alumne.

A més, també existeix la possibilitat d’apuntar-se solament per aprendre a torejar de saló, sense classes pràctiques amb animals. I aquest any, aquesta opció, no tindrà cap cost per a aquells alumnes que la triïn, sempre que compleixin algun d’aquests requisits: ser soci d’alguna entitat taurina catalana o ser menor de 14 anys.

Tots els detalls del Curso seran presentats i explicats pels directors divendres que ve, 26 de setembre, a la seu de la Federación de Entidades Taurinas de Catalunya (carrer Rocafort, 235-237, 5º 1ª escala dreta), a les 20:00 hores. Tot i així, es pot consultar tota la informació a través de la seva pàgina a la xarxa social de Facebook. També mitjançant el seu correu electrònic aficionadospracticoscatalanes@hotmail.es y els telèfons 675970282 / 616146693.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.