Serafín Marín novament anunciat al Perú

Serafín Marín tornarà al Perú després de les seves bones actuacions a la fira de Bambamarca d’aquest any on va sortir per la porta gran i va ser premiat amb el trofeu a la millor estocada.
El català està aunciat, per partida doble, a la fira patronal en honor a la Virgen del Rosario de la localitat de Cajabamba. En les corrides programades pel 6 i 7 d’octubre, Marín compartirà cartell amb el peruà Paco Céspedes i el veneçolà Fabio Castañeda. Els toros a lidiar seran de les ramaderies de Paiján i San Simón.

L’última actuació del destre de Montcada i Reixac va ser el passat 29 d’agost a Gálvez (Toledo) en modalitat de festival mixt. Serafín Marín va compartir cartell amb el relloneador Roberto Armendáriz i Fernando Robleño. Es van lidiar 5 novells, un de Sanz Colemarejo Heredera de Juan Julián pel cavallista i quatre de Conde de Mayalde pels matadors a peu. El català va tallar dues orelles, una de cada oponent, i va sortir per la porta gran. El mateix resultat és el que va obtenir Robleño.

serafin Cajabamba_feria_cartel
Cartell de la fira de Cajabamba 2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.