Serafín Marín va estrenar temporada a Gimeaux

Serafín Marín va començar ahir la seva temporada. La localitat francesa de Gimeaux va ser l’escenari on el de Montcada i Reixac va fer el primer passeig de l’any, acompanyat dels matadors de toros Mathieu Guillon “El Monteño” i Manuel Dias Gomes, a més del noveller Maxime Solera.

Van lidiar-se quatre novells de la ramaderia francesa de Pages Mailhan, dins d’un festival amb picadors. Els cavalls utilitzats per a aquest primer terç pertanyien a la reconeguda quadra d’Alain Bonijol.

Serafín Marín, que obria plaça, va aconseguir la primera orella de la tarda, després d’una faena on va destacar el toreig amb la mà esquerra. El francès El Monteño obtenia el mateix resultat que el català, mentre que el portuguès Dias Gomes va veure silenciada la seva actuació.

El festival el va tancar el també francès Maxime Solera, que tallava les dues orelles, dins d’una actuació que suposava la presentació al seu pais després de debutar amb picadors l’any passat.

D’aquesta manera, Serafín ha tornat a començar temporada a França, situació que ja va viure l’any passat a Saint-Martin-de-Crau.

  Foto: El Tico (corridafrance)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.