Un sopar per continuar somniant

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya celebrarà el proper dia 24 de març, dissabte, el seu anual sopar de Gala Taurina. L’entitat considera la d’aquest any especial, pel que ha redactat la següent carta per a tots els aficionats:

Benvolgut/da aficionat/a:

Un any més, em dirigeixo a tu per fer-te partícip de que el proper dissabte, dia 24 de març a partir de les 20.30 hores, es celebrarà a La Barca del Salamanca, situada al Port Olímpic de Barcelona i dirigida per D. Silvestre Sánchez, el sopar de GALA TAURINA que organitza la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya que tinc l’honor de presidir.

Et demano, una vegada més, que vull comptar amb la teva presència en un dia tan important per a tots els taurins catalans ja que celebrarem el que un dia abans, haurem lliurat a l’Oficina del Cens Electoral Central, més de 550.000 firmes perquè la nostra ILP, que declararà els toros Bé d’Interès Cultural, pugui ser aprovada al Congrés dels Diputats d’Espanya. Serà una nit d’il · lusions, somnis i esperances de poder tornar un dia no molt llunyà, a compartir junts en la nostra Monumental, el poder presenciar grans tardes de toros.

Esperant poder-te donar una forta abraçada personalment el dia 24 de març, estic des d’ara i com sempre, a la teva disposició.

Rep una cordial salutació de,

Lluís M ª Gibert Clols

President de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya.

P.D. L’aportació per assistir al sopar és de 50 €. Prego confirmis la teva assistència abans del dia 20 de març als telèfons: 93 213 87 50 (Srta Diana) en horari d’oficina i ens comuniquis amb que companys de taula voldries estar.

Un comentario en “Un sopar per continuar somniant

  1. Yo, me acabo de apuntar. Nadie debe de faltar a esta cena en la que deberíamos de estar presentes los 550.000 firmantes y sobre todo, los que somos Fedatarios/as.
    Ojalá apruebe esta ley el Congreso lo antes posible y como dice el Presidente, podamos ir muy pronto a La Monumental

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.