El V Congreso Taurino de UTYAC, amb dates

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC), després de realitzar la seva assemblea anual de socis col·laboradors el passat divendres, ja està preparant el seu V Congreso Taurino de Catalunya. L’esdeveniment ja té la seva data en el calendari.

Tal i com es va informar a l’assemblea, l’entitat gairebé compta amb el mateix nombre de socis que fa un any, dada que demostra l’activisme taurí de l’aficionat. Amb els comptes presentats, l’actual junta directiva va ser reelegida pels socis mitjançant votació. Un any més, com des que va ser fundada l’any 2010, continuarà presidida per Paco Píriz.

La UTYAC, que a banda dels seus sopars-col·loquis mensuals aquest 2016 s’ha desplaçat a Alcanyis, Saragossa (per partida doble) i Céret, té la intenció de continuar amb la seva activitat, tot i que es podria veure totalment alterada amb la reobertura de la Monumental, una vegada les corrides de toros són legals des de fa dos mesos. El que si sembla segur és la realització del seu acte principal: el V Congreso Taurino de Catalunya 2017 de la UTYAC. Una cita molt esperada per l’afició catalana, ja que durant un parell de dies es pot gaudir d’un extraordinari ambient taurí amb una important afluència de l’afició catalana, que com sempre, respon i es manté implicada.

L’edició d’enguany se celebrarà en el mes de febrer, concretament els dies 17 i 18 del segon mes del nou any. El lloc serà comunicat per l’activa associació en breu i serà a la ciutat de Barcelona.

Així, doncs, si l’any passat el IV Congreso va servir per commemorar el centenari de la plaça de toros de Monumental (amb l’aparició per sorpresa de José Tomás per fer entrega del II Sant Jordi de Tauromàquia dels Jóvenes de UTYAC), tant la UTYAC com tota l’afició somia, amb sobrats motius, que el V sigui el preàmbul per tornar-hi.

https://www.youtube.com/watch?v=u3-7hwCV9rw

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.