Antonio Tobaruela cap a Portugal

El jove català Antonio Tobaruela, serà el primer dels alumnes de l’escola de taurina de Catalunya, que torejarà a Portugal i lidiarà erals de Palha. Ho farà a la plaça de toros de Palha Blanco a Vila Franca de Xira, en un encontre internacional d’alumnes d’escoles taurines, on participaran joves de centres de Portugal, Espanya i França.

Antonio Tobaruela, representarà al Centre Francès de Tauromàquia de Nimes, agermanat  amb l’Escola Taurina de Catalunya. I es que l’agermanament entre ambdues escoles, ofereix més oportunitats als joves catalans, que després de demostrar les seves aptituds per a torejar en places franceses com l’Abel Robles a Palavas o l’Alejandro de Benito a Nimes, ara es el torn d’Antonio Tobaruela al cicle portugués.

El certamen, se celebrarà aquest cap de setmana i acollirà dos funcions,  totes dues es complementaran amb la participació d’un rellonejador i dels típics forcados portuguesos. Tindran un preu únic i promocional de 2 euros, i amb entrada gratuïta per als menors de 16 anys. La confecció del cicle es el següent:

Dissabte 25 de juny:

Un bou per a relloneig de la ramaderia de Manuel Dias per a David Gomes i els forcados de Vila Franca de Xira, i sis erals de Falé Filipe per a Roman (E. T de València) , Pedro Noronha (E.T José Falcão) i Regio Rodriguez (E.T de Salamanca).

Diumenge 26 de juny:

Un bou per a relloneig de la ramaderia de Manuel Dias per a Manuel Vacas Carvalho i els forcados de Vila Franca de Xira, i sis erals de Palha per a Antonio Santana (E. T de Malaga) , Tiago Santos (E.T José Falcão) i Antonio Tobaruela (C.F.T de Nimes).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.