‘Aparición’ de José Tomás en Badalona

El documental ‘Aparición‘, del director belga Meryl Fortunat-Rossi, basat en el retorn a l’arena de José Tomás després de la seva cornada a Aguascalientes, s’estrenarà a Espanya el pròxim 20 d’octubre. Serà a Badalona, a les 21:00 hores, dins de la quarantena edició de FILMETS Badalona Film Festival, un referent del curtmetratge català i internacional, que se celebrarà aquest any del 17 al 26 d’octubre al Teatre Zorrilla i el Teatre Principal.

El documental està centrat en l’actuació del torero José Tomás el dia que tornava a trepitjar l’arena, després de 15 mesos allunyat d’ells. Aquella actuació a València del 23 de juliol de 2011 es va convertir en autèntic esdeveniment a nivell mundial. Precisament, en aquest curtmetratge el torero amb prou feines apareix en les imatges, sinó que es converteix en el protagonista principal a través del sentir i de la mirada dels aficionats que ho van presenciar. ‘Aparición‘ s’ha estrenat en diversos països europeus, així com guardonat pel públic del festival de Lago (Itàlia).

A través de la gran pantalla, els toros tornen a la província de Barcelona, de la mà d’un dels seus grans ídols de tots els temps. Es pot consultar tota la informació en www.festivalfilmets.cat.

Un comentario en “‘Aparición’ de José Tomás en Badalona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.