Aquest any sí, Abel Robles torejarà a San Agustín del Guadalix

Avui s’han fet oficials els cartells de la Feria Moncalvillo, una fira de novellades que es celebra a San Agustín del Guadalix (Madrid).

Mostrant sensibilitat i sent fidels a la seva paraula, San Agustín del Guadalix ha anunciat un any més a Abel Robles. El català estava anunciat a la fira de l’any passat amb la de Partido de Resina i no va poder torejar degut a un ictus cerebral patit uns dies abans. De la mateixa manera, han contractat un cop més a San Román, baixa a l’edició anterior per una cornada.

Abel Robles matarà la novellada de Baltasar Ibán el proper 15 de setembre. Els seus companys seran Diego García i el mexicà Isaac Fonseca.

El dia anterior, dissabte 14, hi haurà un cartell molt rematat. La novellada de Zacarías Moreno la mataran Diego San Román, Tomás Rufo i Alejandro Mora, tres novellers importants aquesta temporada.

Per últim, el dilluns 16 es durà a terme la gran final. El triomfador de cada tarda es guanyarà un lloc a la novellada de El Parralejo i lliutarà per ser el vencedor de la fira.

Foto de portada: Álex Blanco

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.