Diputats del PSC visiten la ramaderia de Fernando Mansilla

El passat dissabte, 8 d’octubre, un grup de Diputats del PSC al Parlament de Catalunya, va desplaçar-se a Ulldecona a conèixer des de dintre la festa dels bous, acceptant així la invitació de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre.

Els polítics, juntament amb diversos membres d’associacions taurines, van visitar la ramaderia de Fernando Mansilla “on es va poder donar resposta amb tots els detalls possibles a la gran quantitat de preguntes que ens van formular”, com informa l’APCTTE en un comunicat. A més, van assistir al bou capllaçat i al matí de vaquetes a Ulldecona. Estan convençuts que “amb aquest tipus de visites, aconseguirem canviar la percepció que bona part del sector polític tenia sobre la festa taurina en bona part manipulada per les plataformes antitaurines”.

L’entitat “agraeix públicament que els nostres representants polítics, siguin del color que siguin, vinguin, coneguin i valorin sense filtres el que son realment les festes dels bous”. La invitació també es va fer arribar a la resta de grups polítics amb els que darrerament es van reunir i encara que en aquesta ocasió no va ser possible, des de l’Agrupació confien en  que molt aviat acceptaran la resta de partits.